zondag 19 augustus 2018

Ella 1 jaar

Hallo bloggers

Tijd om nog eens wat te laten zien.  Een kaartje dat ik voor m'n buurmeisje maakte, Ella werd vorige week 1.  Ze hebben 2 poezen waaronder een witte met enkele zwarte vlekjes, die staat dus op de kaart.   Ik heb de vierkante ticketmal gebruikt, die zijn echt zo fijn om mee te werken.  Ondertussen heb ik er al 3 en deze week is er nog een nieuwe serie uit, ja ze maken het ons niet gemakkelijk he.   Deze mallen zijn ook heel handig om 'vlugge' boekjes te maken.  Ditmaal heb ik de 2 delen met aparte lintjes dicht geknoopt, hier kan je alle kanten mee uit.


Gebruikte materialen :
Studio light SL 98 : ticketmal
COL1454 Eline's kitten : poes
CR1374 box card : tak
Ali : letters, ballonnen en snoepje

Challenges :
creative moments challenge 150 : anything goes, optional cats
card mania challenge : anniversary

Bedankt voor je bezoekje.
Groetjes, Annie

6 opmerkingen:

  1. Wat een schattige kaartje heb je voor je buurmeisje Ella gemaakt. Toepasselijk de poes op de kaart. Leuk gedaan zo met de lintjes. Je hebt er een feestelijke kaart van gemaakt.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een leuke en feestelijke kaart voor Ella. De poes zal ze vast herkennen. Leuke letters heb je gebruikt. Ben ook nieuwsgierig na je andere ticketmal kaarten:-)
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke ticket kaart, tof hoe je de lintjes gebruikt hebt. Ik moet zelf nog iets verzinnen voor de eerste verjaardag van mijn jongste kleindochter.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke feestelijke kaart heb je voor Ella gemaakt Annie. Die poes gaat ze dan vast leuk vinden en al die feestelijke ballonnen..top. Leuk ook zoals je de lintjes verwerkt hebt.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wow that kitty is adorable!! Really love your fun fold design and those papers look really amazing!! Thanks for sharing your creation with us at Cute Card Thursday Challenges! HUGS, *Vicki* (DT)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super cute card, love that kitty!
    Many thanks for joining us at Cute Card Thursday this week!
    Debxx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, altijd leuk om te lezen.
Annie